קושי בהנקה תיתכן לשון קשורה

דיון מתוך פורום  הנקה

17/06/2015 | 13:23 | מאת: אלכסנדרה

שלום, ביתי בת שבוע, ואני מאוד רוצה להניק אותה, אך לצערי לא מצליחה. היא לא מצליחה להחזיק בשד כמו שצריך משתחררת אחרי שניה. מתרגזת בוכה ומפה נדמה ההנקה אז אני מכינה לה תחליף כי היא לא עולה במשקל. בטיפת חלב אמרו לי שייתכן מאוד כי מדובר על לשון קשורה וזה באמת נראה שהלשון לא מצליחה לעלות יותר מדי. מה האפשרויות שלי? כי אני ממש לא רוצה לוותר על הנקה.

18/06/2015 | 07:57 | מאת: לאה קליינין

שלום, אני מציעה לך לקבוע ייעוץ הנקה דרק הקופח בסבסוד או לחילופין פה אצלינו. את גם מוזמנת לפנות למרפאה של פה ולסת פה באיכילוב שמתמחה בחיתוך לשון קשורה אצל יילודים.

מנהל פורום הנקה