נזילת חלב מהשד

דיון מתוך פורום  הנקה

06/06/2015 | 20:24 | מאת: אמא טרייה

שלום אני אמא טרייה. הפטמות סדוקות ממש. כל הזמן יש לי נזיללת חלב מהשדיים. במיוחד מהשד השמאלי. אני מרגישה שהוא לא מתמלא והתניוק לא שבע כשיונק מהצד השמאלי וממשיך לבכות עד שנותנת לו לינוקמהצד השני להשלמת הארוחה. האם נזילת חלב בתידורות גבוהה וכמות קטנה תופעה רגילה או מה יכול להיות?!! תודה

07/06/2015 | 16:38 | מאת: לאה קליינין

היי אמא טרייה, קודם כל אין סיבה שהפטמות שלך יהיו סדוקות ופצועות. אני ממליצה לך לרכוש רפידות טיפוליות נרסיקר שיפתרו לך את הבעיה הזאת. בקשר לבעייתך, קשה לי לתת לך ייעוץ בלי שראיתי את ההנקה. אני ממליצה לך לפנות ליועצת הנקה בטיפת חלב, קופח או דרך המועדון שלנו.

מנהל פורום הנקה