פיטמות רגישות

דיון מתוך פורום  הנקה

05/06/2015 | 17:30 | מאת: מיכל

שלום, אני בהריון שני ומאוד רוצה להניק הפעם לאחר שלא הנקתי בפעם הקודמת. הבעיה שלי שהפיטמות שלי מאוד מאוד רגישות למגע תמיד (ללא קשר להריון). האם מצב כזה מקשה על ההנקה? אשמח לטיפים.

07/06/2015 | 16:33 | מאת: לאה קליינין

היי מיכל, אני מאוש שמחה לשמוע שאת רוצה להניק למרות שבהיריון הקודם לא הנקת :) אבל כמו שאומרים, כל דבר בעיתו. שתהיה לך לידה קלה. אחרי הלידה, רצוי שההנקה הראשונה תהיה עם יועצת הנקה של הבית חולים. זה בהחלט יכול להקל על העניין.

מנהל פורום הנקה