הנקה חלקית

דיון מתוך פורום  הנקה

16/05/2015 | 15:38 | מאת: אילנה

שלום,יש לי ילד בן 10 חודשים והוא כבר חודשיים בפעוטון. כרגע הוא מקבל רק חלב שאוב שלי בפעוטון בבקבוק ובבית הנקה. אני מתחילה לעבוד בקרוב ואני רוצה להפסיק לשאוב- זאת אומרת שבפעוטון הוא יקבל סימילאק ובבית להמשיך להניק. זה אפשרי? איך אני עושה שזה לא יפגע ביצור החלב שלי בשעות שהוא כן בבית יונק. תודה רבה מראש(:

19/05/2015 | 13:02 | מאת: לאה קליינין

היי אילנה, זה אפשרי בהחלט, אך קחי בחשבון שאין מה לעשות, ככל שניצור פחות גירויי על השד יווצר לנו פחות חלב.

מנהל פורום הנקה