התינוק נרדם בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

16/04/2015 | 17:01 | מאת: הודיה

שלום, אני מניקה תינוק בן שבועיים, הוא תופס את השד למשך 3/4 שעה עד שעה ובאמצע הוא נרדם הרבה כך שיוצא שהוא בפועל יונק למשך 10 דקות או רבע שעה, לאחר מכן אני שמה אותו במיטה והוא מתעורר אחרי 5 דקות ומתחיל לבכות. אמרו לי שצריך להניק אותו בלי בגדים ניסיתי וזה לא עזר הוא ממשיך לישון באמצע ההנקה. אני לא יודעת מה לעשות.. אשמח שתעזרו לי.. תודה.

19/04/2015 | 20:19 | מאת: לאה קליינין

היי הודיה, מאוד קשה לי לעזור לך כי מאוד חשוב לראות את ההנקה. אני ממליצה לך לפנות לטיפת חלב באזור מגורייך, תקבעי פגישה עם יועצת הנקה על מנת שתוכלי לקבל את הייעוץ הטוב ביותר.

מנהל פורום הנקה