הנקה ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  הנקה

11/03/2015 | 23:12 | מאת: שרון

היי, אני מניקה תינוק בן 8 חודשים. הוא אוכל מוצק אבל עדיין יונק הרבה. אני נאלצת לקחת אנטי מסוג ציפרו ונוספת מסוג פלגיל. כמובן שאתייעץ עם הטרטולוגי אבל רציתי להבין גם כאשר החלטתי ובדקתי ובטוח להניק איתן, מה זה בעצם עושה לתינוק? האם זה גם משפיע על מערכת החיסון שלו? האם זה משםיע על העיכול? מה בעצם הופך אנטיביוטיקה לבטוחה בהנקה ולכזו שלא? אני רוצה לקבל החלטה מושכלת כי הרופא שלי ייעץ לי לסיים את ההנקה ואני רוצה להמשיך מבלי לפגוע בבריאותי. תודה

19/03/2015 | 20:33 | מאת: לאה קליינין

היי שרון, כל מה שקשור לתרופות והנקה- אני ממליצה לך לפנות למרכז הטרטולוגי שלנו בליס, על מנת לקבל את התשובה ביותר. תודה

מנהל פורום הנקה