חלב אם קפוא שהופשר מעט בטעות :(

דיון מתוך פורום  הנקה

06/03/2015 | 13:16 | מאת: שי

בחודשיים האחרונים שאבתי המון חלב לביתי בת ה 3.5 חודשים שיונקת הנקה מלאה והתחילה ללכת לגן. הקפאתי אותו בשקיות. אתמול היתה תקלה בפריזר והחלב הופשר :-( הוא נשאר קר (הפריזר לא הופשר לחלוטין) אך הפך לנוזל.... לאחר כ 14 שעות סידרנו את הפריזר ואני מקפיאה מחדש... מה לעשות? האם לזרוק את הכל - זה אומר שהיא תחליפים שניסיתי להמנע מהן כל כך.. או שניתן בכל זאת להקפיא שוב ולהשתמש ? תודה.

09/03/2015 | 21:10 | מאת: לאה קליינין

היי שי, לצערי, לא ניתן להקפיא שוב את החלב. ניתן להעביר למקרר ולהשתמש ב48 השעות הראשונות.

מנהל פורום הנקה