כדורים בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

18/02/2015 | 21:38 | מאת: איילת

שלום רב, אני סובלת מכאבים חזקים שנודדים בין שני צידי הגוף(בית החזה, יד וכתף), נראה כי נובע מההנקה ומהמאמץ של הגוף בהנקה. הרופאה טוענת שזו דלקת אך המליצה רק על לקיחת אקמול. האם ידוע לכן על התופעה והאם אוכל לקחת כדורים חזקים יותר עם ההנקה(איני רוצה להפסיק עם ההנקה לשם לקיחת הכדורים)? אציין שהרופאה לא נותנת לי מענה מלבד הפסקת הנקה ולקיחת אקמול. תודה איילת

24/02/2015 | 20:37 | מאת: אילנית אטיאס

היי איילת חסרים לי מספר פרמטרים בשאלתך,תנוחת הנקה,משך ההנקה,לדעתי הכאבים לא נובעים מההנקה,בשלב זה אין צורך להפסיק להניק,בקשר לכאבים,אפשר ליטול משככי כאבים יותר חזקים מאקמול. פני ליועצת הנקה במקום מגורייך,אולי יש מקום לשיפור תנוחה.

מנהל פורום הנקה