בת 4 חודשים - רוצה להיגמל?

דיון מתוך פורום  הנקה

11/02/2015 | 11:16 | מאת: שקד

שלום, בתי בת 4 חודשים ופעמים רבות שאני מנסה להניק אותה היא אינה מעוניינת ומסיטה את הראש למרות שברור לי שהיא רעבה. התחלתי לתת לה טעימות והיא מגיבה בהתלהבות. אציין שהיא ערנית מאוד ואני משתלדת להניק אותה בחדר שקט כשהדבר אפשרי. האם ייתכן שהיא גומלת את עצמה? אציין שהיא אינה לוקחת בקבוק, היא לא רוצה

11/02/2015 | 22:02 | מאת: לאה קליינין

היי שקד, השאלה לא ברורה כל כך- מה היה עד עכשיו? הנקה בלבד? איך הייתה ההנקה עד שהתחלת לתת לה את הטעימות..?

23/02/2015 | 16:37 | מאת: שקד

מהלידה היא יונקת בלבד. כשראיתי שלא רוצה לינוק והדבר חוזר על עצמו נתתי לה קצת טעימות.

מנהל פורום הנקה