מהפך בין יום ולילה

דיון מתוך פורום  הנקה

08/02/2015 | 23:58 | מאת: אפרת

שלום. ביתי בת 7 חודשים יונקת באופן מלא. לא כ"כ מתלהבת ממוצקים. לרוב ביום אוכלת פעמיים שלוש אבל קמה כל לילה בערך כל שלוש שעות לינוק... מה עושים? אני צריכה לחזור לעבוד בקרוב.. תודה!!

10/02/2015 | 18:58 | מאת: אילנית אטיאס

שלום אפרת בשלב זה של ההנקה והחזרה לעבודה.עלייך להתחיל לשאוב חלב וללמד אותה לאכול מבקבוקים.התהליך הוא ארוך.לכן יש להתחיל כבר בשלב זה.להתחיל עם הנקה לפני יציאה לעבודה..מהלך היום לדאוג לבקבוקים עם חלב שאוב.כשחוזרת מהעבודה. הנקה ושאיבות חלב למשךך היממה.להכין אותה כבר בשלב זה לסדר היום של חזרתך לעבודה. בהצלחה...

מנהל פורום הנקה