הנקה..ייצור חלב

דיון מתוך פורום  הנקה

11/01/2015 | 00:48 | מאת: ליזה

שלום ילדתי לפני פחות משבוע אני מניקה כל 3-4שעות בלילה אין הנקה כמעט 5-6שעות מאחר והתינוקת ישנה משך הנקה הוא כ15 דק...והיא יונקת רק מצד אחד. המראה שהיא יןצרת שהיא פשוט מפוצצת. ובהנקה הבאה אחרי היא יונקת מהצד השני. האם זה פוגע בייצור החלב? האם משהו כאן בתהליך פוגע בייצור החלב? היום למשל היה לי חזה מפוצץ..ממש קשה. שאבתי 150 מל למקרר. אבל מאז השאיבה עברו יות מ4 שעות ויש לי הרגשה כאילו אין חלב... מה לא נכון בתהליך?

13/01/2015 | 19:32 | מאת: לאה קליינין

היי ליזה, לפי מה שאת מתארת- חסרים לי כמה פרטים בסיפור.. מה קורה עם המשקל של התינוקת? איך היציאות? תשתדלי שלא לעשות הפסקות ארוכות בין הנקה להנקה או בין הנקה לשאיבה.. במידה והמשקקל תקין והתינוקת עושה הרבה פיפי- אז הכל בסדר. בלי קשר למה שאת מרגישה אחרי השאיבה.

מנהל פורום הנקה