הנקה בגיל שמונה חודשים

דיון מתוך פורום  הנקה

08/01/2015 | 09:50 | מאת: דנה

שלום! בני כמעט בן שמונה חודשים. עד לפני כמה ימים ינק בשילוב עם שתי ארוחות מוצקים. ביומיים האחרונים נראה שמעדיף את המוצקים על פני ההנקה ולאחר יומיים בהם ינק רק בבוקר, בערב והנקה נוספת לפנות בוקר, אני מרגישה שכמות החלב ירדה משמעותית וגם בארוחות ההנקה שנותרו אין לי מספיק חלב והוא מעדיף לאכול מכפית. האם עלי להתחיל לתת תמל (ממש מעדיפה שלא.....)? איך אפשר להגביר את ייצור החלב?

08/01/2015 | 13:43 | מאת: אילנית אטיאס

שלום, יקודם כול,יפה שאת עדיין מניקה בשלב זה של התפתחות התינוק,ולשאלתך..לשם ייצור חלב מומלץ לאכול ענבים,צימוקים,תמרים,פיסטוקים,שומשום בכול צורותיו ,דגים,חילבה,מוצרי סויה למניהם ,להקפיד על שתיית מים מרובה ולאחר כול ארוחת מוצקים לנסות שוב להניק הכדי לשמור על ייצור החלב ,כמו כן,הנקה בשעות הלילה בין אחת לחמש מומלצת מאוד

מנהל פורום הנקה