הנקה בגיל 10 חודשים

דיון מתוך פורום  הנקה

29/12/2014 | 20:45 | מאת: פריצי

בת שלי בת 10 חודשים. נמצאת במשפחתון. יונקת טוב אוכלת טוב(טפו טפו טפו) . ואני שואבת בעבודה. אני רוצה להפסיק לשאוב בעבודה ולהשאיר רק הנקות בוקר ולילה. יש די אנטי לתמלים למיניהם... השאלה כמה בקבוקים היא אמורה לשתות אם היא אוכלת טוב. נכון להיום היא יונקת ערב בוקר. ארוחת בוקר בקבוק לפני שנת בוקר צהריים בקבוק לפני שנצ. נינושים אחר צהריים לא בהכרח הנקה. הנקת ערב. איך אני יודעת שאני יכולה לדלל במהלך היום את הבקבוקים? האם זה נכון? האם זה נכון במקום תמל להביא לה חלב שקדים בבקבוק? תודה

02/01/2015 | 19:49 | מאת: אילנית אטיאס

היי פריצי.. בהמשך לשאלתך .חסרים עוד נתונים בשאלתך. לצערי לא אוכל לייעץ לך ועלייך לגשת לאחות שמלווה אתכם בהתפתחות הילד.לגבי שימוש בחלב שקדים עלייך להתייעץ עם רופא ילדים או האחות שמלווה אתכם בהתפתחות הילד..

מנהל פורום הנקה