בת 3 שבועות הנקה משולבת

דיון מתוך פורום  הנקה

10/12/2014 | 08:24 | מאת: עדי

החלטתי לשלב מהתחלה הנקה ובקבוק כדי להקל על הגמילה בשלב מאוחר יותר כשאצטרך לחזור לעבודה. אני רוצה להתחיל לתת לה מגיל חודש בליילות בקבוק (כך גם בעלי יוכל לעזור)האם יש פורמולה שהכי קרובה בטעם לחלב אם ועושה הכי פחות גזים? כרגע היא מאוד סובלת.

11/12/2014 | 11:33 | מאת: לאה קליינין

שלום, אין פורמולה שכזו. את מוזמנת לפנות לאחות בטיפת חלב שתעזור לך בבחירת פורמולות

21/12/2014 | 08:27 | מאת: מורן

כל ילד מגיב אחרת. את יכולה כל פעם לנסות משהו אחר ולבחון את התוצאה. אצלי כל פורמולה עשתה לו גזים, אז פשוט הבאתי לו טיפות גרפווטר להקלה על הגזים, וזה הרגיע לי אותו.

21/12/2014 | 13:57 | מאת: שוב אני

שינוי הפורמולה עשה את העבודה והגרפווטר ממש לא..וזה נכון, כל ילד מגיב אחרת

מנהל פורום הנקה