כמה התינוקת צריכה לאכול

דיון מתוך פורום  הנקה

20/10/2014 | 07:23 | מאת: שני

שלום יש לי תינוקת בת שלוש שבועות ואני רק מניקה משך ההנהקה. לוקח לי שעה ואחרי שע ה שוב הילדה צורחת לאוכל אז שוב אני מניקה שעה ככה כל היום התחלתי לשאוב כדי שאני ידעה כמה היא אוכלת אני נותנת לה 60 סמק אבל זה לא מספיק לה ואחרי זה אני מביאה לה ציצי האם הגדלתי לה תקיבה כמה היא צריכה לאכול כמה למלא. לה בבקבוק מהי כמות המנה שהיא צריכה לאכול כי אמרו לי שאם אני ירצה לתת לה בקבוק סימילק אז לא יותר מ60 עזרה בבקשה

28/10/2014 | 08:55 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, היא יונקת שעות- סימן שהיא לא תופסת נכון! ממליצה להזמין יועצת הנקה. לגבי כמות-אין כל כך חוקים-היא גדלה וכל יום יכולה להגדיל כמות. או ההפך-לאכול פחות לפעמים. ממליצה לזרום איתה ולתת כמה שהיא מבקשת

מנהל פורום הנקה