דלקות שד חוזרות

דיון מתוך פורום  הנקה

19/10/2014 | 10:03 | מאת: יעל

שלום רב, אני 5 חודשים אירי לידה וסובלת משחקות שד חוזרות לאחר ייעוץ כירוג שד שאמר שיש להפסיק הנקה ולעשות בדיקת אולטרסאונד בתום 3 חודשים מהייבוש. איך ניתן לייבש חלב בצורה הכי יעילה ושלא יגרום לדלקות נוספות? האם ניתן לשמר מעט חלב, כלומר להגיע למצב בו אני מניקה רק בוקר וערב במקביל למוצקים? האם במצב כזה לא תתפתח שוב דלקת? האם במצב שכזה ניצן יהיה לבצע אולטרסאונד כמו שביקש? תודה, יעל

28/10/2014 | 08:36 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, את יכולה כל שבוע בערך לדלג על ארוכה אחד. זה בערך לגבי בדיקה- אני חושבת שהכירורג רוצה יבוש חלב מוחלט. בברכה אווה

מנהל פורום הנקה