דלקת בשד

דיון מתוך פורום  הנקה

15/10/2014 | 18:57 | מאת: זהר

שלום רב, ביתי הת 4 וחצי חודשים. היני סובלת הממוצע כול חודש מדלקת בשד. בהתחלה ניתן אוגמנטין לכחד 3 פעמים הבנתי כי זה לא עודה לי טוב ובפעם הנוכחית ניתן מוקסיוויט. לטענת יועצת הנקה זוהי אינה תרופה יעילה עבור דלקות שד כעט לוקחת מוקסיוויט כבר 8 ימים וחשה מעין רגישות/ כאב סביב ההילה בשד המודלק האם דלקת יכולה לחזור בעת טיפול אנטיביוטי? מהי הסיבה שדלקת חודרת כל כך הרבה פעמים? תודה

17/10/2014 | 10:55 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, התרופת בחירה זה אאוגמניטין. למוקסיפן יש תווך פחות רחב של חיידיקם שהוא משפיע. כנרא או שתינוק לא מרוקן כמו שצריך... או יש לך הרבה חלב וצריך מעט לרוקן אחרי הנקה.

09/11/2014 | 15:02 | מאת: רחל

מחקרים אחרונים אומרים כי טיפול טוב יותר מאנטיביוטיקה הוא בפרוביוטיקה.

מנהל פורום הנקה