האם ניתן לחזור להניק אחרי הפסקה של חודש

דיון מתוך פורום  הנקה

09/10/2014 | 22:30 | מאת: הדר

היי, לפני חודש נולד בני. בבית החולים ינק באופן מלא.כשחזרנו הבייתה כמובן שהחל תהליך שבו השדיים היו גדושים בחלב. בשלב הזה בני בכלל לא הצליח לתפוס את השד כדי לינוק (החזה שלי דיי גדול במצבו הרגיל ועוד יותר כאשר התמלא בחלב). כמובן שהיה רעב ומתוסכל, כך גם אני. בניסיונותיו לאחוז את השד פצע אותי קשות. השד היה גדוש מאוד (לדעתי היה אפילו דלקתי) והפטמות דיממו. כל זה בשילוב עם מצב הורמנולי אופיני לאחר לידה ותשישות מהלידה הובילו אותי להחלטה להפסיק להניק (לקחתי כדורים ליבוש חלב). מאז אוכל תמ"ל אך כנראה שיש רגישות לחלב פרה שוגרמת לו לפליטות מרובות המולבות בבכי של כאב. שאלתי היא- האם ניתן לחזור להניק גם אם השד יבש לחלוטין? אודה לעזרתכן.

11/10/2014 | 13:49 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, הסיכוי להחזיר חלב הוא נמוך אך הסיכוי שתינוק יסכים לינוק כמאט אפסי. יש מס קטן נשים בעולם שהצילחו לעשות זאת בברכה אווה

מנהל פורום הנקה