פצעים

דיון מתוך פורום  הנקה

04/10/2014 | 20:23 | מאת: הילה

שלום, יש לי תינוקת בת כמעט שבוע ומאז שנולדה אני מניקה. כבר מההתחלה ההנקה כואבת לי ואני מרגישה שהיא יונקת מאוד חזק ולי היתה רגישות גבוהה באזור. נוצרו לי פצעים בשתי הפטמות שהופכות את ההנקה למאוד כואבת. אני מבינה שאולי אני צריכה ייעוץ הנקה כדי להגיע לתנוחה נכונה אבל השאלה היא גם איך אני מאפשרת לפצעים לעבור. זה מעגל שלא נגמר. האם לעבור לשאיבה עד החלמה? הקונכיות לא עזרו לי בעבר. תודה!

11/10/2014 | 13:28 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, כאשר יש פצעים מאוד מומלץ לקבל יעוץ של יועצת הנקה בהקדם. יש אפשרות לשאוב מס פעמים אך זה יכול להיות שתינוק יתרגל לבקבוק. בברכה אווה

מנהל פורום הנקה