הנקה וריפלוקס סמוי

דיון מתוך פורום  הנקה

30/09/2014 | 12:23 | מאת: אמא'לה

שלום רב, בני בן חודשיים עד לפני חודש ינק ללא בעיות וללא הפרעה אך היה הרבה פעמים לא רגוע. לפני כשבועיים שמנו לב שתמיד סביב האוכל צורך ולכן גבר החשד לריפלוקס סמוי. בהמשך היה יונק ולאחר זמן מה היה צורח ומושך אחורה עם כל בליעה והיו פליטות סמיכות הנשארות בפה. היום מקבל פעמיים ביום זונטק כדי לבדוק האם זאת הבעיה. בכללי יותר רגוע בהאכלות אך עדיין ישנן פעמים שממש מתעצבן וצורח ולכן התחלתי לשלב בקבוק שאיתו רגוע, אך מרבה בשאיבות בזמן שנותנת בקבוק ומשתדלת גם אחרי האכלות לשאוב. לציין כי היה הוקר אחד ששאבתי ומצד אחד יצאה כמות קטנה לאחר למרות דלא ינק מאותו הצד הרבה, עכשיו הכמויות טיפה עלו באותו צד. רציתי המלצה לגבי ההנקה? האם יש לזה פתרון? האם יתכן כי הכמויות ירדו והיום עצבני כי הם ריקים יותר? האם להפסיק ולעבור לבקבוק?

02/10/2014 | 14:12 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, באזרת השאיבות תוכלי אולי מעט להגביר כמות החלב. לגבי שאלה על הפסקת חלב, את צריכה להחליט לבד, אבל נרא לי שכבר קיבלת החלטה... אם את רואה שפורמולה עושה לכם טוב, תלכו על זה... כמה שאיבות יום עדיין יכולות לעזור לתינוק לגדול בביא. בברכה אווה

מנהל פורום הנקה