הנקה וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  הנקה

10/09/2014 | 21:01 | מאת: דנה

בן חודש וחצי, אוכל כרגיל אבל בוכה שעות ברצף. אין לו עצירות, יכול להיות שזה גזים ממשהו שאני אוכלת? מה אפשר לעשות?

11/09/2014 | 16:57 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, הבדיקה וחוות דעת ראשנה צריכה להיות מרופא משפחה. לגבי הנקה : תינסי להוריד מוצרי חלב מי תזונה שלך. באוי נקווה שזה יעזור... בברכה אווה

14/09/2014 | 08:14 | מאת: גלי

יש עוד מזונות שגורמים לגזים כמו קיטניות (חומוס, שעועית, עדשים), ירקות ממשפחת המצליבים (כרובית, כרוב, קולורבי, ברוקולי..) לא להוריד הכל בבת אחת אלא לנסות כל פעם להוריד מאכל אחר. אפשר לתת משהו טבעי להקלה יש טיפות של גרפווטר מתמציות שומר שמאוד מקלות בשלב הזה של הגזים.

מנהל פורום הנקה