קבותרים וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  הנקה

10/09/2014 | 11:05 | מאת: נטע

היי, בהמלצת רופא, נטלתי גלולות "קבותרים" לייבוש חלב אם. את הכדור האחרון נטלתי לפני שבועיים וסה"כ נטלתי 1 מ"ג. אתמול קיימתי יחסים ואני מבייצת, האם יש סיכון להכנס להריון? בהוראות התרופה מופיע שרצוי להמנע מקיום יחסים כחודש לאחר הפסקת נטילת התרופה, לא שמתי לב לעניין.. במידה ואכן נתפסתי אתמול, זו בעיה? תודה רבה, נטע

11/09/2014 | 16:54 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, אני ממליצה לפנות לך לפורום רופא נשים. ביוץ וכניסה להריון זה לא תחום שלי... בברכה אווה

מנהל פורום הנקה