תינוק רזה

דיון מתוך פורום  הנקה

25/08/2014 | 14:57 | מאת: שירי

אני חוזרת מטיםת חלב מבולבלת. תינוק נוחד במשקל 3440 קג. הנקה מלאה. בחודשים הראשונים היה באחוזונים 15-20 במשקל וגובה. כעת בגיל 4 חודשים עלה לאחוזון 50-75 בגובה. אבל במשקל שוקל 5800 ונמצא תחת אחוזון 3. האחות בטיפת חלב הציעה לשאוב ולהציע לו בכל סוף ארוחה מהשאוב. הענין הוא שאני מלאה ויש לי הרבה חלב. הוא מפסיק לינוק בעצמו כשהוא שבע. מצד שני הוא מבקש לינוק כל שעה וחצי בערך. ולא מצליח לישון ביום יותר מחצי שעה ובלילה מתעורר הרבה לאכול. מה דעתך כדאי לעשות?

27/08/2014 | 11:43 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך! כנרא התינוק שלך באמת לא אוכל טוב. ההמלצה : לבדוק תפיסה של השד. כל מה שאת מתארת מעיד על כך. חייב וספת ויעוטץ הנקה בהקדם! אווה

מנהל פורום הנקה