מיעוט חלב

דיון מתוך פורום  הנקה

19/08/2014 | 19:49 | מאת: אושר

ערב טוב, חודשיים לאחר לידה ראשונה, הנקה בלעדית מלבד מספר פעמים בודדות שניתנה מטרנה בשל חוסר זמן לשאיבת חלב ביציאה מהבית... בשבוע האחרון יש לי תחושה שכמות החלב שלי לא מספיקה לילדה, היא אוכלת עד שכבר לא יוצא כלום ועדיין נודניקית ומחפשת קצת לאכול עד שנרדמת. לאחר ייעוץ עם יועצת הנקה נאמר לי להוריד לחלוטין תל"מ ולהגביר הנקה ושאיבות. הבעיה שבשאיבות לא יוצא לי הרבה חלב, אם בכלל (לפני כן הייתי שואבת מכל צד כ125 מ"ל). היום קניתי כדורי חילבה על מנת לעזור לגוף להגביר את ייצור החלב, הרוקח בסופר פארם אמר שזה עוזר ממש אבל לא שאלתי יועצת הנקה ולכן אני לא בטוחה האם זה נכון לעשות?..

19/08/2014 | 20:21 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, חילבה יכול לעזור... יש לשתות לפחות כשבועיים בגדי לראות האם יש תוצאה. תינסי לאחר הנקות עוד לשאוב כמה דקות מצד שהנקת ממנו בגדי לתגבר יצור. אווה

מנהל פורום הנקה