הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

04/08/2014 | 10:09 | מאת: אני

שלום תינוקת בת חמישה ימים זה הגיוני שאחרי בערך עשרים דקות הנקה היא נרדמת מתעוררת אחרי עשרים דקות ועושה רושם שהיא רעבה כי היא לא רגועה ומוצצת אצבעות ? אני מוצאת את עצמי כל היום מניקה והיא לא שבעה ולא ישנה ... מה לעשות אני לא רוצה לתת תחליף אבל רק זה מחזיק אותה ישנה ורגועה לפחות לשיתוק משעה שלמה

05/08/2014 | 16:16 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, המצב מאוד מוכר ופוץ. נובע לרוב, מי תפיסה לא תקינה ל הפטמה.ממליצה דחוף לפנות ליועצת הקה דרך קופת חולים.

מנהל פורום הנקה