חוסר בחלב בצד אחד

דיון מתוך פורום  הנקה

30/07/2014 | 13:20 | מאת: נונש

שלום, אני מניקה מזה 3 חודשים. בכל הנקה רק צד אחד כיוון שהוא יונק לפרק זמן קצר של כ- 10 דקות. עד כה לא היתה לי כל בעיה. בעשר דקות שאיבה הייתי מגיעה ל- 100 מ"ל. היום כשניסיתי לשאוב בצד ימין בחצי שעה הגעתי בקושי לכמות זו וכן בצד השני כמעט ואין לי חלב בכלל. גם בהנקות אחר כך לא יצא לי כמעט חלב בצד שמאל ונאלצתי להעביר אותו להמשיך לאכול בצד השני. ייתכן ונגמר לי החלב בצד שמאל או שמתחיל להתייבש לי החלב? מה ניתן לעשות?

02/08/2014 | 10:42 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך,יכול להיות שמדובר בתופעה זמנית, חולפת. ממליצה לא להיכנס ללחץ ,לנסות לשתות הרבה ולנוח. אפשר לנסות תכירים להגברת חלב.(יש להתייעץ עם רוקח).בדרך כלל עם תמשיכי להניק ושאוב חלב עמור לחזור.

מנהל פורום הנקה