הנקה וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  הנקה

18/07/2014 | 12:46 | מאת: קסם

שלום, אני בת 43 בתי בת שנה וחודש ואני עדיין מניקה אותה ואני מאד רוצה לכנס להריון, עשיתי בדיקות ביוץ (אולטרסאונד) ובדיקות דם. ההורמונים שאחראים על הביוץ בסדר וגם נצפו זקיקים וזקיק שמתפתח. אני עשיתי גם בדיקות דם ורמת הפרוקטלין שלי 1602. השאלה שלי האם יהיה יותר קשה להכנס להריון ככה וכדאי להפסיק להניק. והשאלה השניה שלי היא אם אני הוריד את כמות ההנקה, האם רמת הפרוקטלין ירד וזה יעזור לכניסה להריון? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
18/07/2014 | 22:17 | מאת: אווה פטיוק

בהחלט , ההנקה יכולה להשפיע על ביוץ וכניסה להריון. בגלל הגיל לדעתי את צריכה לסיים הנקה. אבל ההחלטה הסופית תתקבל ביועץ עם רופא נשים שלך. בהצלחה.

מנהל פורום הנקה