קפה ירוק בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

02/07/2014 | 08:34 | מאת: שיר

האם אפשר בזמן הנקה לקחת קדורים של קפה ירוק לירידה במשקל? הכדורים מחילים תמצית קפה ירוק בלבד. באתר אומרים שאפשר אבל כדי להתייעץ עם רופא.

03/07/2014 | 01:37 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, אמרת נכון: להתייעץ עם רופא. אני לא רופאה. ממליצה לפנות למרכז טרטולוגי טלפונית. הם מספקים מידע מסוג זה. בהצלחה

10/07/2014 | 12:46 | מאת: חלי

שיר, באופן כללי, הייתי ממליצה לך להיזהר עם מה שאת מכינה לגוף אם את מניקה. אני יודעת שיש לסופהרב כמוסות קפה ירוק מעולות ויעילות, אבל חכי עם זה עד שתתקשרי לקו הייעוץ שלהם לברר.

מנהל פורום הנקה