הנקה וסימילאק

דיון מתוך פורום  הנקה

15/06/2014 | 17:23 | מאת: שני

שלום יש לי תינוקת בת חודש וחצי אני מניקה וגם משלימה עם סימילאק בעיקר בלילה. בימים האחרונים, היא לא מסכימה לינוק ומתחילה ישר לבכות עד שאני מוותרת ומכינה סימילאק, כך שאני מרגישה שייצור החלב נחלש והיא יונקת בקושי 10 דק ביום. יש מה לעשות במקרה כזה? אני לא רוצה לתת לה לבכות ולכן מוותרת ומכינה תחליף חלב אשמח לעצות שני

16/06/2014 | 16:18 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, קודם כל רק שתדעי סימילק הוא מתוק יותר ואז בסופו של דבר תינוקות מעדיפים אותו. במידה ותרצי להניק , חשוב שתתחילי הנקות מוקדם יותר. זאת אומרת שלא לחכות לבכי. כאשר את רואה שמתעוררת מייד להציע לה. לשאוב בוף הנקה ואז אפשר לתת בבקבוק. בברכה אווה

מנהל פורום הנקה