נגמר החלב בשדיים

דיון מתוך פורום  הנקה

09/06/2014 | 10:35 | מאת: הודיה

שלום, בתי בת שלושה חודשיים. הנקתי אותה הנקה מלאה במשך חודשיים עם פטמת סיליקון מאחר ולא הייתה מצליחה להתחבר כמו שצריך. לאחר חודשיים התחלתי לשלב גם חלב שאוב בבקבוקים. באחת ההנקות החלו לי כאבים עזים. תחילה חשבתי שזה דלקת או פטריה אך לאחר שנשללו הבנו כי מדובר בבלבול פטמות. לאחר הפסקה בת 4 ימים התחלתי לנסות ולשב בהדרגה חזרה להנקה זה לא הלך ולכן עברתי לבקבוקים. חלב שאוב ותמ"ל משולב. לאחר כשבועיים ניסיתי להניק ולמרבה הפלא הצלחתי ללא פטמת הסיליקון אך זה התאפשר רק כאשר הילדה לא הייתה מורעבת אלא בין הארוחות. כמובן שכל נושא השאיבה לא החזיק מעמד והיום לאחר חודש מאז ההפסקה אני מצליחה לשאוב רק 50 בשניהם (לפני כחודש שאבתי 200)!! היום הילדה לא רוצה לינוק כלל ובוכה מכיוון שלא יוצא לה כלום. איך אפשר לעודד את ייצור החלב כדי לחזור ולגרום לה לרצות לינוק??

09/06/2014 | 19:02 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, את יכולה להגביר שאיבות . זאת אומרת להגדיל כמות שאבות עד לפחות 8 ביממה. כמו כן את יכולה להתיעץ עם רוקח לתכשירים המגבירים חלב. בהצלחה.

מנהל פורום הנקה