הפסקת הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

26/05/2014 | 08:19 | מאת: ענת

שלום, יש לי שלושה ילדים,ועם הילד האחרון שלי המשכתי להניק אותו עד גיל שלוש שחל לפני מספר ימים. ברצוני להפסיק,אך אני נתקלת בקשיים. אני הנקתי אותו גם במשך היום וגם לפני שינה ומהלך הלילה. כיום אני מתקשה להפסיק את ההנקה,כי הוא לא נרדם ללא הנקה גם לפני שינה וגם מתעורר מספר פעמים בלילה לצורך הנקה. אנא אם ניתן לתת לי אלטרנטיביות איך ניתן להפסיק הנקה תודה מראש

26/05/2014 | 17:55 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, לא ברור לי על גיל של תינוק? במידה ושלושה חודשים את יכולה לתת לו תחליף יותר נכון בן זוגך. ואם זה שלום שנים- את צריכה יועצת שינה....

מנהל פורום הנקה