תינוק סרבן מוצצים ובקבוקים

דיון מתוך פורום  הנקה

13/05/2014 | 23:00 | מאת: רינת

שלום רב, בני בן 6.5 חודשים, ניזון עד כה רק מהנקה מלאה, ללא בקבוקים. לאחרונה התחלנו טעימות מוצקים. הבעיה שלי היא כפולה:סירוב לבקבוקים וסירוב למוצצים. אני מעוניינת לעבור לבקבוקים בהדרגה אולם הוא מסרב לחלוטין לבקבוק. זה לא מאפשר לי לחזור לעבודה ואני לא מעוניינת בפתרון של שתייה מכוס. הבעיה עם המוצץ חמורה במיוחד בלילה כיוון שהוא משתמש בציצי כמוצץ אנושי ולעיתים זקוק לשעה ומעלה כדי להרגע על הציצי עד להרדמות מלאה. מה עושים? אשמח לעצה בנושא אני כבר די מיואשת...

14/05/2014 | 00:41 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, אני מבינה שאת מנסה בכל הדרכים, אבל אני יודעת שבקבוק צריך לתת מישהוא אחר ולא אמא. את צריכה שותפים למסימה. בסוף כל הילדים שותים מבקבוק. בברכה

מנהל פורום הנקה