רק ציצי

דיון מתוך פורום  הנקה

24/03/2014 | 22:45 | מאת: נעמה

שלום, התינוקת בת הארבעה חודשים שלי מוכנה לאכול רק מציצי ואם רק מציעים לה בקבוק היא כועסת ובוכה וממש באטרף- רק ציצי. היא לא היתה ככה בהתחלה. עד גיל חודשיים היא הסכינה לבקבוק. וזה נעלם. מה עושים?

27/03/2014 | 19:12 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, בעיה של בקבוקים היא בעיה נפוצה. אבל רוב הילדים בסוף לוקחים בקבוק! צריך לא להתייעש. אולי לקחת מספר יותר גדול בפטמה של בקבוק והרבה חיכויי! ברגע שתינוק ירא שיש עוד ילדים ואף מבוגרים מוצצים בקבוק זה גם יסכרן אותה.

מנהל פורום הנקה