חבישת פולימם

דיון מתוך פורום  הנקה

13/03/2014 | 10:05 | מאת: שירי

אני סובלת מפצעים ממש לא נעימים בפטמות, והדבר היחידי שעוזר לי הוא תחבושת פולימם, שהומלצה לי ע"י יועצת הנקה בעבר. רציתי לדעת האם אני צריכה לשטוף את הפטמות לפני כל הנקה? ואם כן, במה? תודה

13/03/2014 | 12:58 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, קודם כל צריך לבדוק מה מקור של פצעים? האים זה תפיסה לא נכונה או מי מה שהוא אחר. חשוב! את את לא יכולה להישתמש בתחבושות האלה כל הזמן. אני לא מכירה את התחבושות ספציפיות. באופן כללי יש לשתוף עם מיים. אבל כל התחבושות זה רק כטיפול זמני בלבד 2-3 ימים. בברכה אווה

מנהל פורום הנקה