הקאה במקום גרעפס

דיון מתוך פורום  הנקה

12/03/2014 | 20:30 | מאת: סיגל

שלום, בשעה טובה נולד לי בן שני לפני שבועיים. הנקה מלאה, לפני שבוע החלה תופעה שלאחר ההנקה הוא לא עושה גרעפס אף פעם, שומעים את האויר עולה ונתקע ואז הוא לפעמים מקיא, יש ימים שלפחות פעם אחת ביום מקיא בקשת וימים אחרים שהוא רק פולט. אני מחזיקה אותו 20 דקות לפחות על הצד, אך עדיין יש מקרים של הקאות , זה נורא מתסכל. אציין שיש לי שפע של חלב. האם ייתכן שהוא חלילה אלרגי לחלב שלי? האם זה ריפלוקס? מה ניתן לעשות? הוא עולה בינתיים יפה במשקל. תודה

13/03/2014 | 14:22 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, קודם כל אין לתינוק אלרגיה! במידה והוא עולה במשקל אני פחות דואגת. תבדקי עם רופא עיניין רפלוקס. אבל משום מה נדמה לי שצריך קצת לטפל ביצור יתר של חלב שלך. יכול להיות שיש לך שיחרור חלב מהיר וטינוק קצת לא מסתדר עם הזרם. בברכה אווה

13/03/2014 | 14:31 | מאת: סיגל

תודה על התגובה, אנו קובעים תור לגסטרו בכול מקרה, אני בטוחה שיש לו עודף חלב קצת, השאלה מה בדיוק אפשר לעשות עם זה? האם הוא אמור להסתגל לכמות בקרוב?< איך ניתן להקל עליו? תודה

מנהל פורום הנקה