הנקה ומוצקים

דיון מתוך פורום  הנקה

25/02/2014 | 14:04 | מאת: אורית

שלום, יש לי תינוקת בת שנה וארבע. מאוד רגישה בבטן מיום שנולדה ולצערי עד היום. מבחינת אוכל מוצק היא אוהבת לאכול, ואין לה בעיה. הבעיה מתחילה לאחר יום שאוכלת ארוחות מוצקות ואז כל הזמן כואבת לה הבטן, עצירות, גזים ומה לא...מתעוררת בגלל זה בלילות. אני עדיין מניקה, ושאלתי היא האם עדיין אפשר לבסס את תזונתה יותר על הנקות? ופחות על המוצקים? האם זה יכול לפגוע בה מבחינה תזונתית? חוסרים תזונתיים וכו'?

25/02/2014 | 16:04 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, אני מאוד מבינה את דאגתך, במקרה שלך אני חושבת שהנקנ יכולה לסייע לתינוקך אך לאחר גיל שנה פעוט זקוק לקבל את כל סוגי המזון כולל ירקות ופרות. את לא יכולה לסמוך על הנקה לתווך ארוך וחשוב שתטפלי בבעיה. בברכה אווה

מנהל פורום הנקה