פינוק?

דיון מתוך פורום  הנקה

19/02/2014 | 18:09 | מאת: שירלי

שלום רב, יש לי תינוקת בת שלושה חודשים. מתפתחת באופן תקין. שוקלת 6.3 קג ואורכה 64 סמ. 95 אחוז מהתזונה שלה הוא חלב אם בהנקה ומדי פעם בעלי נותן לה בקבוק של תחליף (במשמרת שלו). היא ישנה נהדר (6-7 שעות רצוף בלילה), היא ערנית ביום ובסהכ ילדה שמחה ומתוקה. הקושי שלי הוא הקו שעובר בין האכלה בגלל רעב לבין נישנושי פינוק. אין לנו סדר יום (סדר יום הוא די קבוע אך קרה מעצמו ללא כוונה). אין לי שעות שהיא אוכלת ישנה- כשהיא מבקשת היא מקבלת ציצי וכשהיא עייפה היא ישנה. אבל הסביבה שלי נורא מבקרים אותי שאני מפנקת ולא מארגנת לה זמנים. למשל היא יכולה להיות שעה שלמה עלי, בין נישנושים להרדמויות ורואים כמה נעים וטוב לה אבל זה יכול גם להראות כפינוק. אני מפנקת אותה? אני / היא נשלם מחיר על זה בעתיד? תודה...

21/02/2014 | 16:48 | מאת: אווה פטיוק

לדעתי, כל עוד זה לא מפריע לך, זה בסדר. כנרא התינוקת רוכשת ביטחון לידך ובעוד כמה חודשים היא תחליט שהיא לא צריכה את הקירבה שלך כל כך. בנתיים תהנו ביחד.

מנהל פורום הנקה