תינוקת מסרבת לינוק

דיון מתוך פורום  הנקה

16/02/2014 | 10:43 | מאת: יולי

שלום, ילדתי בת מתוקה לפני בת 3 חודשים. בשבוע האחרון היא אינה מעוניינת בהנקה. למרות היותה רעבה היא בוכה בכל פעם שהיא מתקרבת לשד ואינה מעוננינת לאכול בהנקה. היא נרגעת עם המוצץ על הידיים או עם בקבוק אך למרות כל הניסיונות היא אינה מעוניינת לינוק- יש לציין כי רק הארוחה הראשונה בבוקר לאחר שנת הלילה היא יונקת ואת השאר היא מסרבת. בנתיים אני מנסה לשאוב, והיא שותה את החלב השאוב אבל אני מוסיפה מטרנה לפי הצורך... 1.מה יכולה להיות הסיבה להפסקת ההנקה? - לא אכלתי משהו חדש... 2. מה כדאי לעשות? האם יכול להיות שהיא לא רוצה יותר לינוק ועליי לעבור למטרנה? 3. האם להמשיך לשאוב? ואם כן מתי? תודה רבה

18/02/2014 | 12:39 | מאת: אווה פטיוק

לפעמים סירוב הנקה נובע בגלל המצב הבריאותי של תינוק. הרבה פעמים לתינוק שיש לודלקת אוזניים מסרב לינוק. אני ממליצה לך לקחת תינוקך לבדיקת רופא ילדים. בברכה אווה

מנהל פורום הנקה