התינוק יונק עם לסתות ולא עם הלשון

דיון מתוך פורום  הנקה

15/02/2014 | 21:17 | מאת: עדי

היי, התינוק נולד עם לשון קשורה וההנקה כאבה כי עבד עם הלסתות ולא עם הלשון. אחרי הניתוק (בגיל 4 ימים) ופיזיותרפיה של שבועיים הלשון אכן נשארה מנותקת אך התינוק יונק בעיקר עם לסתות ומעט עם הלשון. התינוק כבר בן חודש ואין שינוי (עובד חלק עם הלסתות וחלק עם הלשון). זה מכניס אותי לבעיות קשות כי התינוק לא יונק ולא מגרה ייצור חלב, לכן אני תמיד חייבת לשאוב ונעה בין גודש למיעוט בחלב.. היתה לי יועצת הנקה והיא די התייאשה, שלחה אותי לטיפול קרניו סקראל ואני לא מעוניינת. מה אני יכולה לעשות? יש שיטות אחרות לעבוד איתו? אשמח לכל עצה.. תודה רבה, עדי

18/02/2014 | 12:45 | מאת: אווה פטיוק

גם אני בדעה של יועצת שראתה את התינוק. לפעמים יש בעיה של שרירי הלסת אצל תינוק במיוחד כאשר הייתה לידה קשה או טראומתית. טיפול בקרני יכול לשקם את הטונוס של שרירי הלסת. בברכה אווה

מנהל פורום הנקה