הנקה ותוספות

דיון מתוך פורום  הנקה

14/10/2013 | 22:27 | מאת: לימור

בתי בת 3 שבועות ועקב ירידה במשרל בבית החולים וצהבת לחצו עלי לתת לה תוספת סימילאק כי לא יהקה יעיל והיתה נרדמת מבר, עכשיו 3 שבועות אחרי עדיין עם תוספות אומנם עלתה ועברה משקל לעדה סוף סוף אבל אני לא מצליחה לראות את עצמי מפסיקה עם התוספות כי הם מהוות כ50% מהתזונה היומית שלה וכנראה שאין לי מספיק חלב כתוצאה מכך כי גם כשאני שואבת יוצא לי גג 30 ובבוקר גג 50 וזה כבר מייאש לשאוב אחרי כל הנקה ( גם לוקחת כדורי חילבה) מאוד מבאס ולמרות שהתייעצתי עם יועצת הנקה היא גם לא בעד שאחזיק בפתאומיות עם התוספות אשמח לשמוע מכם

31/10/2013 | 11:11 | מאת: עדי יותם

נשמע שאת עושה מאמצים מעל ומעבר! קשה מאוד להמשיך לאורך זמן בשילוב של הנקה-תוספות-שאיבה ואולי יש מקום להישאר עם כמה הנקות קבועות וכמה תוספות קבועות. יועצת הנקה תוכל לעזור לך לבנות תכנית מסודרת לכך. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה