3 שאלות על הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

10/10/2013 | 12:01 | מאת: טל

שלום, אני קצת מבולבלת לגבי כמה סוגית בהנקה 1. האם יש להחליף צד בהנקה? בהנחה שהתינוק סיים לינוק מצד אחד האם יש להציע לו את הצד השני? 2. נניח והתחלתי את ההנקה בצד ימין והתינוק לא ינק מהצד השני שהוצע לו, האם בהנקה הבאה להתחיל בצד שמאל? ומה קורה במידה שהתינוק החל לינוק בצד ימין וינק גם מצד שמאל באותה ארוחה? האם את ההנקה הבאה להתחיל בצד איתו סיים בארוחה הקודמת? או שזה תלוי בהרגשת המלאות? 3. כאשר קמים בלילה להניק, והתינוק נרדם על הציצי? האם יש להעירו על מנת שיוציא גרפס לפני שמחזירים אותו לעריסה? תודה רבה, טל

19/10/2013 | 11:45 | מאת: עדי יותם

1. האם יש להחליף צד בהנקה? בהנחה שהתינוק סיים לינוק מצד אחד האם יש להציע לו את הצד השני? מציעים ואם התינוק לא מעוניין, לא חייב :) 2. נניח והתחלתי את ההנקה בצד ימין והתינוק לא ינק מהצד השני שהוצע לו, האם בהנקה הבאה להתחיל בצד שמאל? ומה קורה במידה שהתינוק החל לינוק בצד ימין וינק גם מצד שמאל באותה ארוחה? האם את ההנקה הבאה להתחיל בצד איתו סיים בארוחה הקודמת? או שזה תלוי בהרגשת המלאות? בכל מקרה להניק בפעם הבאה בצד שמאל. אם את לא זוכרת לא קריטי, הניקי מהצד המלא יותר. 3. כאשר קמים בלילה להניק, והתינוק נרדם על הציצי? האם יש להעירו על מנת שיוציא גרפס לפני שמחזירים אותו לעריסה? לא חובה. מקסימום יפלוט או יתפתל ויבקש שתעזרי לו. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה