בת שבועיים

דיון מתוך פורום  הנקה

08/10/2013 | 21:35 | מאת: ליאור

בתי בת שבועיים לא הגיעה עדיין למשקל לידה וכמובן שבקופת חולים מלחיצים אותי אז מאז בית החולים אני נותנת תוספת של חלב שאוב 20-30 ועוד תוספת סימילאק הנקה אני גם לוקחת כדורי חילבה האם זה נורמלי שהכמויות לא עולות? היועצת הנקה אמרה לי לא לבזבז יותר מידי זמן בשאיבה ואם לא יוצא אז להפסיק הרבה פעמים היא לא יונקת יעיל ונרדמת ופשוט חלשה על השד וזה ממש מתסכל אותי במיוחד שבשני הילדים שלי הגדולים הכל עבר חלק מה לעשות חוץ מזה היא עושה קקי רק בערך פעם פעמיים ביום ופיפי 3-5 לא נראה לי שיש לה עצירות כי היא לא בוכה אני מרגישה שאלי אין לי מספיק חלב והסימילאק בכלל הורס ולא אוכל להדביק את הפער וממש מתוסכלת אשמח לשמוע עצות מכן תודה רבה

08/10/2013 | 22:24 | מאת: עדי יותם

ייתכן שצריך משאבה טובה יותר. היועצת שפגשת מכירה את כל התמונה וייתכן שכדאי להיפגש איתה שוב בהקדם (או עם יועצת אחרת). צריך לברר למה היא לא עולה במשקל וזה לא יכול לחכות הרבה. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה