האם ניתן לחזור ולהניק גם שהחלב הפסיק?

דיון מתוך פורום  הנקה

07/10/2013 | 12:26 | מאת: אתי

אלן שלום, בני בן החודשיים היה מאושפז ובבית החולים ביקשו ממני לשאוב על מנת שנדע מה כמות החלב שהוא ניזון ממנה (בתקופה שהיה מאושפז כמעט ולא אכל לא סימילק ולא הנקה) עם כל הלחץ והלילות שעברנו בבית החולים החלב שלי פשוט כמעט ונעלם בחזה אחד ובחזה השני נעלם לגמרי ביומיים לאחר שהשתחררנו האכלתי אותו סימילאק ועכשיו אני ממש רוצה לחזור ולהניק אותו מה עליי לעשות על מנת ליצור מחדש את החלב בחזה שהפסיק לייצר חלב ולהגביר את הכמות בחזה שעדיין יש קצת חלב? האם ניתן לשלב בארוחה אחת סימילאק וחלב אם? תודה רבה

08/10/2013 | 22:25 | מאת: עדי יותם

אפשר לתת חלב שאוב ואם יש צורך בתוספת, לתת תמ"ל. כדי להחזיר את הכמויות אפשר ורצוי להיעזר בשאיבות במשאבה טובה, וייתכן שצמחים מגבירי חלב יסייעו. מומלץ להפגש פנים אל פנים עם יועצת הנקה.

מנהל פורום הנקה