כאבים והנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

04/10/2013 | 07:30 | מאת: יהודית

שלום, תינוקי בן 3 שבועות מאז שנולד רק יונק, קיבל בקבוק עם חלב שאוב מספר פעמים. לאחר התייעצות עם יועצת הנקה, ההנקה השתפרה וגם חלפו הפצעים מהפטמה אבל שבוע שעבר אובחנתי עם מסטיטיס ( או חסימה בצינורות) עקב חום וקיבלתי אוגמנטין ( יומיים לוריד בטשפוז ועוד 5 ימים בבית). עכשיו הבעיה היא שיש לי כאבים בפטמה כל הזמן, מרגישה כאב בכל נגיעה של הפטמה ברפידות ואפילו ללא מגע יש לי כאבים כל הזמן... זה נורא מתסכל אותי ואני סובלת, גם בזמן ההנקה עדיין כואב לי אך אין פצעים על הפיטמה כבהתחלה. הלשון של תינוקי לבנה. האם זה נורמלי? הכאבים והלשון? מה ניתן לעשות כדי שאוכל להמשיך להניק ללא כאבים? קצת מיואשת... תודה

08/10/2013 | 22:22 | מאת: עדי יותם

הטוב ביותר הוא להתיעץ עם היועצת שפגשת ומכירה את המקרה. לפעמים הפסקה של יממה תסייע לכאבים לחלוף, כמובן כשמבמקביל את שואבת במקום.

מנהל פורום הנקה