הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

01/10/2013 | 14:19 | מאת: לולי

היי,יש לי כמה שאלות ברשותך.. יש לי תינוקת בת חודשיים וחצי... רציתי לדעת, ביום האחרון היציאות שלה היו עם ריח מסריח...לא חריף אבל עם ריח חזק, אבל הקקי עצמו נראה רגיל, צהוב עם גרגרים... 1.יכול להיות שזה בגלל שאכלתי שזיפים ביומיים האחרונים? היא לקחה אנטיביוטיקה מחשש לדלקת בשתן שבסוף לא היתה לה...האם זה מזה יכול להיות? 2.דבר נוסף...היא עולה יפה במשקל...וישנה 5-6 שעות רצוף בלילה ואז קמה לאכול...ואז ממשיכה לישון..עד הבוקר...האם זה בסדר? 3.מתי האוכל שאני אוכלת מחיל להשפיע על החלב? לדוגמא.. אם אני שותה קפה.. מתי כדאי לשתות אותו..לפני או אחרי ההנקה? תודה על תשובתך מראש...

07/10/2013 | 10:26 | מאת: עדי יותם

יותר הגיוני שזו האנטיביוטיקה ולא השזיפים. יעבור ולא צריך להפריע. שתי קפה כשבא לך... אפשר אחרי ההנקה אבל באמת לא קריטי.

מנהל פורום הנקה