הקשר בין הנקה וגזים

דיון מתוך פורום  הנקה

30/09/2013 | 14:28 | מאת: מור

בתי בת שבועיים ויונקת בתדירות מאוד תכופה ומאוד ממושכת (לעיתים רבע שעה לאחר סיום ההנקה בוכה להנקה נוספת. חלק מן ההנקות נמשכות כשעה וחצי). ישנם רגעים במהלך היום בהם היא מתפתלת, בוכה, נראה שהיא מתאמצת ומשחררת גזים מפי הטבעת. במהלך ההנקה היא נרגעת לגמרי. האם אני טועה שאני מפרשת את הבכי שלה לרעב ולא לגזים? והאם עצם העובדה שאני מניקה אותה תכופות לא מגבירה את הגזים, במידה והם קיימים? חשוב לי לציין כי לפני כשבוע היא נבדקה בטיפת חלב ועלתה במשקל כמעט פי 3 מהמצופה, כך שההנקות הממושכות אינן קשורות לבעיה בהנקה.

07/10/2013 | 09:21 | מאת: עדי יותם

עלייה גדולה במשקל יכולה לעתים להצביע על עודף חלב, כמו גם גזים וחוסר שקט. ממליצה לך להיפגש בהקדם עם יועצת הנקה מוסמכת, אי אפשר לאבחן דבר כזה דרך הרשת... בהצלחה!

מנהל פורום הנקה