בעיות בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

30/09/2013 | 10:01 | מאת: יוליה

יש לי תינוק בן חודשיים שמסרב לינוק מצד שמאל וניזון רק מציצי אחד. ואני חוששת שזה לא מספיק לו כי הוא בוכה יותר מהרגיל ואחרי שאני נותנת לו בקבוק של סימילאק הוא נרגע . מה לעשות ? אני לא רוצה לוותר על ההנקה בשלב כל כך מוקדם .

07/10/2013 | 09:17 | מאת: עדי יותם

הנקה מצד אחד יכולה בהחלט לספק את כל צורכי התינוק, כפי שאמהות לתאומים לא צריכות "סט" נוסף... במקרה של חשש לחוסר חלב יש להיפגש פנים אל פנים עם יועצת שתוכל להעריך את יעילות ההנקה ובמידת הצורך לבנות איתך תכנית לשילוב תמ"ל עד להגברה מחודשת של אספקת החלב. חלק מקופות החולים והביטוחים הרפואיים הפרטיים משתתפים במימון ייעוץ זה.

מנהל פורום הנקה