מניקה מתחילה

דיון מתוך פורום  הנקה

28/09/2013 | 14:18 | מאת: שולה

שלום, הבן שלי בן שבוע וחצי ואוכל הנקה מלאה. הבעיה היא שאני לא יודעת כמה הוא אוכל האם הוא שובע והאם ההנקה תקינה. לפעמים הוא יונק כל שעה וחצי שעתיים ולפעמים כל 4 שעות. אני מניקה 10 דקות מכל צד כי הוא נרדם לי באמצע ואני לא מצליחה להעיר אותו. לפעמים הוא מתעורר איך שאני מחזירה אותו לעריסה ואז אני מניקה אותו שוב עד שהוא נרדם וכשאני מחזירה אותו שוב לעריסה הוא מתעורר שוב כאילו הוא לא שבע. יוצא שאני מניקה אותו 3 שעות עם הפסקות של רבע שעה וזה ממש מתיש. לפעמים אני מתייאשת ושואבת לו לבקבוק 80 cc ורק אז הוא נרגע וחוזר לישון. ביומיים האחרונים הוא גם התחיל לפלוט אחרי ההנקה. לא כל הנקה אלא מידי פעם ולא הרבה אבל גם לא קצת. הוא כמעט אף פעם לא עושה גרעפס באמצע וגם לא בסוף. סליחה על השאלות המרובות אני פשוט חדשה בעסק ואני רוצה להמשיך למרות שקשה לי אני פשוט חייבת כיוון.

29/09/2013 | 18:08 | מאת: עדי יותם

את לא צריכה להתנצל על השאלות הרבות אבל לצערי התמונה שמתקבלת מכל הפרטים לא ברורה. בכל מקרה, הנקות ממושכות כל כך הן בפני עצמן סיבה להיפגש פנים אל פנים עם יועצת הנקה שתוכל להעריך את יעילות ההנקה ולשפר את המצב.

מנהל פורום הנקה