פחד ולחץ

דיון מתוך פורום  הנקה

02/09/2013 | 09:19 | מאת: אמילי

אני אחרי היריון ולידה טבעיים..אך עברתי שלוש פעמים הפריה תוך רחמית שנכשלו ואז נכנסתי להיריון באופן טבעי.. באפריל ילדתי והנקתי באופן מלא עד התחלת אוגוסט..בתקופת ההנקה לא קיבלתי מחזור בכלל ואיני משתמשת באמצעי מניעה מלאכותיים..עד היום לא קיבלתי מחזור עם בדיקת היריון ביתית שלילית....האמת שאני לא מרגישה את אותם סמפטומים של ההיריון הקודם כמו בחילות לאורך כל היום או רגישות בחזה או עייפות מרובה וצורך לישון הרבה....מה זה יכול להיות??האם האיחור אופייני לאחר כל תהליך הלידה וההנקה?? אני לא רוצה היריון עכשיו ונורא נלחצת מהעובדה שזה יכול להיות היריון.. מה לעשות???

06/09/2013 | 17:59 | מאת: עדי יותם

עבר זמן קצר מאוד מאז הפסקת ההנקה. סיכוי טוב שאת עדיין לא פורייה.

מנהל פורום הנקה