הפסקת הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

21/08/2013 | 21:07 | מאת: רבקה

שלום, ביתי בת שנה ועשר, יונקת. ברצוני להפסיק להניק בהדרגה. כעת הילדה יונקת, בוקר, צהרים (לרוב) וערב. קשה לה להירדם מההנקה, אך היא מתעקשת לנוק גם בלילה. רציתי לשאול איזו הנקה מומלץ להוריד בהתחלה. כמו"כ אשמח לטיפים נוספים להפסקת הנקה, והרגלת הירדמות ללא הנקה. תודה מראש.

01/09/2013 | 11:50 | מאת: עדי יותם

אני מציעה שתפסיקי עם ההנקות שהכי קשות לך... בלילה אפשר לקבוע כלל שיונקים רק לפני השינה ושוב כשיש אור. דברי איתה על כך מראש, הסבירי שאת עייפה ומעכשיו אין הנקות לילה. חשוב שתעשי זאת רק אם את שלמה עם התהליך. הציעי חיבוק וקירבה, אם אבא יכול לגשת להרגיע אותה - מה טוב. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה